Dubbla rabatter för medlemmar

0 Comments

Apotek utan recept meddelar idag att de har börjat samarbeta med ett företag som sysslar med maskinuthyrning stockholm. Kunder hos båda företagen får nu rabatter hos varandra.

”Vi är mycket glada över samarbetet med detta företag” säger Apotekets vd Bernt Torstensson. ”Vi hoppas att detta ska ge våra kunder ännu mer förmånliga erbjudanden och möjlighet att spara pengar.”

För att ta del av rabatterna rekommenderar vi alla våra kunder att gå med i vår kundklubb. Medlemskapet är gratis och ger tillgång till många förmånliga erbjudanden.

Observera att rabatterna inte gäller på receptbelagda varor. Rabatterna gäller endast på receptfria varor hos Apotek utan recept.

Vi uppmanar alla våra kunder att besöka Maskinuthyrning AB och ta del av deras utbud av maskiner och utrustning.

”Vi är också glada att kunna meddelar att vi tillsammans med Maskinuthyrning AB kommer att skänka en del av vår vinst till Rädda Barnen”, säger Bernt Torstensson. ”Vi hoppas att detta ska bidra till en bättre värld för alla barn.”

Tack vare detta samarbete erbjuds nu våra kunder förmånliga priser på en mängd olika maskiner, inklusive motorsåg, bandsåg, gräsklippare och borrmaskin. Dessa maskiner är perfekta för att sköta trädgården, bygga en altan eller renovera hemmet.

Vi hoppas att detta samarbete kommer att göra det enklare och billigare för våra kunder att få tillgång till de maskiner de behöver. Glöm nu inte att du kan få rabatt på hyra av maskinerna genom att bli medlem i vår kundklubb.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med det här företaget och att erbjuda våra kunder ännu fler förmånliga erbjudanden i framtiden.

Vi vill också uppmärksamma våra kunder på att de kan skänka pengar till Rädda Barnen när de handlar i vår butik. Det kan vara ett bra sätt att använda exempelvis sina växelpengar och samtidigt göra en insats för barn i behov.

”Själv har jag skänkt tusentals kronor till Rädda Barnen genom åren och jag uppmanar alla att göra detsamma”, säger Apotekets vd Bernt Torstensson. ”Tillsammans kan vi göra en stor skillnad för barn i behov.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.